Želim posvet | Začni tukaj | Aktualno | Inkontinenca | Za nosečnice | Po porodu | Želim prejemati Novičke

Cenik

Cenik predstavlja samostojne cene posameznih obravnav, ki se lahko združujejo v pakete. Cene prve in nadaljnjih obravnav niso vezane na diagnozo in metode/tehnike obravnave. Izjema so namenske obravnave: priprava na iztis in poporodni pregled, ki so vezane na nosečnost in poporodno obdobje.
Cene spletnega tečaja “Inkontinenca” se nahajajo na povezavi: tečaj.

FizioMama paketi – tvoje enote uspeha
Paket za nosečnico | Paket priprava na carski rez | Poporodni paket

Za ponudbo paketov za specifično stanje sem na voljo na telefonski številki: 041515768 ali na elektronskem naslovu: info@fiziomama.si | Ponudba za nosečnice
Vse veljavne akcijske ponudbe, možnosti za sodelovanje in prednaročila spletnih izdelkov ali paketov v predprodaji javljam v mesečnih FizioMama novičkah.

FizioMama nudim fizioterapevtsko obravnavo specifičnih stanj iz področja obravnave medeničnega dna odraslih in zdravja žensk: inkontinenca urina in/ali blata, diastaza, bolečina v medeničnem obroču, disfunkcije medeničnega dna, obravnava po trebušnem porodu, bolečine v spolnosti, obravnava brazgotine v predelu presredka in kombinacije. Nudim posvete pred pričetkom vadbenih programov tako v nosečnosti kot po porodu ter nosečniško in poporodno rehabilitacijo. Obravnave, ne glede na diagnozo oz. izzive, potekajo po principu: pogovor – testiranje – dogovor in jih izvajam v udobju tvojega doma.

Svetovanje je izvedeno spletno. Gre za pogovor pred prvo obravnavo, pregled dokumentacije, konzultacijo oziroma svetovanje na temo zdravje žensk in obporodna fizioterapija: nosečnost, porod, poporodno obdobje, diastaza, bolečina, po carskem rezu, vadba, disfunkcije medeničnega dna… ter zdravje moških. Za izzive medneičnega dna otrok in mladostnikov do 18. leta starosti, se obrnite na kahlice in školjke

FizioMama poporodni pregled je pregled po načelu celostnega pristopa. Vsebuje oceno drže, gibanja, dihanja, trebušne stene in medeničnega dna ter svetovanje. Je samostojni poporodni pregled, s katerim začnemo poporodno rehabilitacijo. Priporočen okoli 6.-8. tedna po porodu.

O vsebini obravnave se glede na pogovor dogovoriva individualno.

Priprava medeničnega dna na porod je samostojna obravnava. Med “Čutila boš, kaj moraš delati” in “Zaupaj osebju, te bo vodilo” je veliko prostora za tvojo aktivnost in izbire. Delovanja medeničnega dna, koordinacije, usmerjanja dihanja, pritiska in sprostitve za učinkovit in varen iztis se lahko naučiš. In temu je namenjena ta obravnava. Dodatno, če izbereš temu posvetiti čas, oceniva, kakšno masažo potrebuje tvoj presredek. Priporočam v 36. tednu nosečnosti.

FizioMama priprava na porod je dodatna ponudba, ki jo sestaviva glede na tvoje potrebe. Priporočam še posebej po predhodnem CR. Priporočen potek: nosečniški posvet, tretma povej mi svojo zgodbo, priprava medeničnega dna na porod ter individualno svetovanje in priprave na porod glede na potrebe. Okvirni termini obiskov: 22., 26., 32. in 36. teden nosečnosti. Ob izbiri mojega porodnega spremstva, prejmete popust na obravnave v času nosečnosti in v prvem letu po porodu.

FizioMama obravnava Spinning babies je samostojna obravnava, ki je namenjena pomoči, da se otroček v maternici in medenici kar se da optimalno namesti. Vsebuje manualni tretma za medenico, testiranje trebušne stene in drže ter vaje Spinning babies za pozicioniranje otroka. Priporočena kot priprava na zunanji obrat ali, ko je otroček “na ritki”. Med 34. in 36. tednom nosečnosti.

Z veseljem ti pomagam!