Želim posvet | Začni tukaj | Aktualno | Inkontinenca | Za nosečnice | Po porodu | Želim prejemati Novičke

Priprava na carski rez – paket za nosečnice

FizioMama, kot fizioterapevtka s specialnimi, tudi naprednimi, znanji obravnave medeničnega dna sem tvoja zaveznica, da se ti bo vse, kar narediš za svoje telo obrestovalo. Moje večletne izkušnje intenzivnega dela na ožjem strokovnem področju obravnave žensk in medeničnega dna mi omogočajo, da ti pri pripravah na carski rez in poporodnem okrevanju ponudim svoje specialistično znanje za tvojo osebno situacijo.

FizioMama paket priprava na carski rez ti omogoča, da se dobro pripraviš na porod s carskim rezom in svojemu telesu že v nosečnosti pomagaš, da bo porod korak v rehabilitaciji tvojega telesa.

FizioMama paket priprava na carski rez je za nosečnice, ki svojega telesa dna ne prepuščajo naključju in rešitve za svoja vprašanja iščejo tu, kjer so: v realnem življenju. Ta paket je zate, če želiš od svoje porodne izkušnje imeti kar največ ter jo narediti osebno, po tvoji meri.

FizioMama paket priprava na carski rez je namenski paket FizioMama obravnave, ki v ospredje postavi tvoje telo in tvoje potrebe z namenom predhodne priprave na izzive poroda s carskim rezom in vnaprejšnje priprave na poporodno okrevanje. Pogledava tvoje noseče telo in mu pomagava, da je nosečnost vesela in polna pričakovanja. S pripravo na carski rez zagotoviva, da se poroda veseliš, namesto da trepetaš in se sprašuješ, kako bo. Ker veš, kje so tvoje močne točke in kako jim izkoristiti v poporodnem gibanju, da pomaga tvojemu poporodnem celjenju.

FizioMama paket priprava na carski rez je paket, ki sem ga sestavila za vse, ki želijo aktivno sodelovati v procesu priprave na optimalno rehabilitacijo po carskem rezu.

FizioMama paket priprava na carski rez je nov paket, ki je nastal ob oceni dosedanjega dela in vaših predlogih.

FizioMama paket priprava na carski rez je na voljo v ceni 600 € plus potni stroški.

FizioMama paket za nosečnico je paket, ki ga sestavljajo: 3 obravnave na domu (dve v nosečnosti in poporodni pregled) ter 2-3 spletni posveti. Obravnavi v nosečnosti in poporodni pregled trajajo po dve uri. Vsak spletni posvet pred obravnavo traja 30-40 minut.

Obravnava je bila strokovna in hkrati prijetno domača. Vaje pa minimalne ampak prave, saj sem že po prvi obravnavi čutila, da se počutim bolje.” – B. Š.

Anna se mi je zdela zelo profesionalna in strokovna, hkrati pa topla in izjemno prijazna. Vidi se, da jo njeno delo zares izpopolnjuje. Dober občutek je biti v obravnavi pri nekomu, ki svoje delo opravlja s takim žarom.” – M. G.