Želim posvet | Začni tukaj | Aktualno | Inkontinenca | Za nosečnice | Po porodu | Želim prejemati Novičke

Male spremembe – paket

Včasih ne veš, ali je ponudba, s katero se spogleduješ, prava zate. Ali je ta izvajalec to, kar upaš, da je. Ali je to popotovanje, na katerega te vabi, nekaj, kar si lahko privoščiš.

V razpetosti med realnostjo, ki jo vidimo, in željami o končnem cilju, je najlažje obmirovati. Ali se, morda še pogosteje, ujeti v vrtinec zaletavanja, preizkušanja vsake stvari, ki obljublja čudeže. Skratka v delovanje brez načrta.

FizioMama zagovarjam načelo testiranja namesto ugibanja. Strokovnost vrednotim kot sposobnost dogovoriti spremembo, ki jo lahko vpelješ v svoj vsakdan, in ki bo imela realen vpliv na tvoje počutje skoraj takoj, zdaj. Ter nadaljevanje po tem ključu (ocene, dogovora in spremljanja napredka) do cilja.

Na pot je težko stopiti, ker zahteva vložek. Časovni, finančni, prostorski. Odločitev, da to želiš. Te pa ne moreš sprejeti, če ne veš, kaj je na voljo. Če ne veš, ali bo izbrana pot odgovorila na tvoje potrebe in izvedba ustrezala tvojim željam ali predstavi.

Paket Male spremembe: Začrtaj si temelje

Testirajva, ne ugibajva. Poglejva, kaj se vidi. Katere težave se pojavljajo in kdaj. S čim jih lahko poveževa. Najdiva vzorce, najdiva priložnosti. Izberi eno, ki jo lahko vpelješ v vsakdan takoj zdaj. Postavi vprašanja. Dobi odgovore. Preveriva, ali deluje. Nato, ponovno, poglejva, kaj se vidi.

Zakaj izbrati paket Male spremembe?

Zato, ker deluje. Na tvoje telo vpliva mnogo dejavnikov in ni vse v vadbi, mišicah medeničnega dna, dieti ali pripomočku. Zato, ker je vsaka investicija vase naložba. Zato, ker raje vlagaš vase za “vsak slučaj”, kot da si očitaš, da “nisi vedela”. Da si avtorica svojega uspeha.

FizioMama, kot fizioterapevtka s specialnimi, tudi naprednimi, znanji obravnave medeničnega dna sem tvoja zaveznica, da se ti bo vse, kar narediš za svoje telo obrestovalo. Moje večletne izkušnje intenzivnega dela na ožjem strokovnem področju obravnave medeničnega dna mi omogočajo, da ti pomagam prilagoditi vse to, na kar imaš vpliv preden stopiš na pot osebne, telesne obravnave.

Paket Male spremembe vsebuje 4x spletni posvet (60 minut) vsakih 14 dni in FizioMama dnevnik.

Paket Male spremembe je najprimernejši za ženske, ki so „nagnjene k zaprtju“ ali opažajo inkontinenco ali občutijo prolaps. V veliko pomoč bo vsem, ki imajo endometriozo in nosečnicam, ki razmišljajo o pisanju porodnega načrta. Primeren je za mame po porodu, še posebej tiste, ki ne vedo kaj naj ali jih je strah investicije v poporodni paket.

Paket Male spremembe je tudi dobra rešitev za darilo ob baby showerju, rojstnem dnevu ali rojstvu – a pazi na datum realizacije.

Do 31. 7. 2024 lahko paket Male spremembe naročiš v ceni 160 €.
Za nosečnice, ki z Malimi spremembami pišete porodni načrt, imam posebno darilo. A ta je na voljo le za prijave do konca junija.

Aktualno Za nosečnice Po porodu Novičke