Želim posvet | Začni tukaj | Aktualno | Inkontinenca | Za nosečnice | Po porodu | Želim prejemati Novičke

Obravnava pri FizioMami

Kot zasebna mobilna fizioterapevtka lahko nudim obravnavo po tvoji meri. To pomeni, da je vsaka obravnava kar se da usmerjena v tvoje udobje in tvojo specifično situacijo. FizioMama obravnava se začne s temeljitim pogovorom, kjer opredelitva tvoje stanje in težave ter se dogovoriva o ciljih in vsebini prvega pregleda. Ta pa je izhodišče za načrtovanje obravnave. Namensko spletno svetovanje je na voljo vsem, ki potrebujete dodatno usmeritev, nasvet ali spremstvo.

Razlika med Anno in običajno fizioterapijo je jasna. Počutila sem se,da se mi je FizioMama posvetila z vso strokovnostjo, posluhom in obzirnostjo, ki pritiče tovrstnemu pregledu, in mi zares pomagala pri mojem stanju.” – P.P.

Pri Annini obravnavi sem imela občutek, da sem v zares dobrih rokah.
Poskrbela je za sproščeno in zabavno vzdušje med temeljitim in strokovnim pregledom mojega medeničnega dna. Vse mi je zelo nazorno razložila,
da mi je zdaj moje materinsko telo veliko bolj domače.” – J. C.

FizioMama obravnava težave ima 4 faze:
1/ testiranje in iskanje vzrokov,
2/ zmanjšanje simptomov,
3/ sestavljanje vsakdana brez simptomov in
4/ samostojno kakovostno življenje.
Cilj je tudi, da veš, kdaj je čas za ponovni pregled in spremembo oz. prilagoditev.
Drage bodoče mamice in tiste, ki ste že rodile, če vas karkoli skrbi in ste negotove glede stanja vašega medeničnega dna, vam toplo priporočam posvet z fizioterapevtko medeničnega dna. Meni je obisk Anne FizioMame po porodu, pregled in ocena stanja zelo pomagala. Anna je tudi zelo strokovna, topla in prijetna oseba. Imejte se rade in poskrbite zase.” – Nataša

Ker si v osrčju obravnave ti, ne primerjava vaj, tehnik in metod, ampak sestavljava mozaik, ki tebi v tvojem telesu omogoča kar se da kakovostno življenje.

Za pregled pri Anni sem se odločila 3 mesece po drugem porodu.
Anna je zelo strokovna, prijazna in z veseljem odgovori na vsa vprašanja.

Vedno poskrbi, da je vzdušje sproščeno in intimnost zagotovljena.
Velika prednost njenih obravnavah je v tem, da preglede/terapije opravlja na domu. Tako imamo dojenčke vedno blizu in jih po potrebi lahko vmes tudi podojimo.
Po vsakem pregledu sem dobila vaje, ki sem jih sama opravljala do naslednjega pregleda. Naslednjič sva preverili napredek.
Za dodatna vprašanja je vedno na voljo tudi preko maila.
Z obravnavo sem zelo zadovoljna in jo z veseljem pripročam
vsem novopečenim mamicam.” – V. K.

Ali naj obiščem fizioterapevtko medeničnega dna?