Dobrodošli – novičke 2023

Zate sem pripravila majhno darilo, ki naj ti bo v pomoč na točki, na kateri si zdaj. Cozean vprašalnik o disfunkciji medeničnega dna. Klinično orodje, ki služi za oceno verjetnosti tega, da tvoje mišice medeničnega dna potrebujejo pomoč.

Pred leti, ko sem se pripravljala za mojo idejo, kako naj bi izgledala obravnava pri meni, sem ugotovila, da potrebujem objektivno merilo, kdaj je čas, da osebo usmerimo k fizioterapevtki. Da ne čaka, da bo dejstvo, da je “treba kaj narediti” že zelo samoumevno. Da jo ujamemo, ko se še da marsikaj preprečiti in rešiti pravočasno.

Našla sem klinično orodje, ki ga je razvila dr. Nicole Cozean in ga z njenim dovoljenjem prevedla v slovenščino. Seveda so mi pomagali prevajalci in lektorji.

Cozean vpašalnik je super pripomoček, da se 1x na leto vprašaš, kako si. Kako je tvoje medenično dno. Ali opažaš njegove potrebe. Ali mu prisluhneš.

Vesela bom, če mi napišeš, kako se ti je zdelo izpolnjevanje tega vprašalnika. Kmalu te povabim, da se mi pridružiš v mini tečaju, v katerem bova iskali odgovore na postavljena vprašanja ali na namenskih, ciljno usmerjenih posvetih. Želiš vedeti več takoj? Napiši mi: info@fiziomama.si