Naj te uhajanje urina ne ustavi

Spletni tečaj “Spoznaj svojo inkontinenco” je tvoja odskočna deska, tvoj trampolin, ki ti da zalet in pogum za prvi korak obravnave uhajanja urina.
In za vsak naslednji korak.

Najpogostejši razlog ta to, da ne napreduješ v odpravi uhajanje urina, je ta, da svoje uhajanje opredeljuješ z besedo “občasno”.

Inkontinenca urina, uhajanje, sploh tisti tip, ki ga opredeliš kot “občasno”, je za fizioterapevtsko diagnostiko, ki je temelj FizioMama obravnave, enako kot če bi rekla zdravniku: občasno čutim bolečino. Če mu je mar zate, ti bo postavil vsaj tri dodatna vprašanja, preden ti predlaga prvi korak. In natančno temu je namenjen spletni tečaj “Spoznaj svojo inkontinenco”.

Tečaj ne predpostavlja le telesnih prispevalcev k inkontinenci, ne podaje predlogov vaj ali uporabe pripomočkov. V tečaju dobiš ideje za prve korake samostojne obravnave, ki naslavljajo okoljske ali zunanje dejavnike uhajanja urina, če iz Akcijskih korakov ugotoviš, da svoje poti ne želiš ali ne potrebuješ začeti od pregleda medeničnega dna, ki odgovori na telesna vprašanja in je osnova za izbiro zate primernih vaj.

🌼 Z izbiro jasnih korakov, ki jih določiš bodisi samostojno s pomočjo priloženih bonus materialov ali preko individualiziranega osebnega in individualnega (takega, ki je narejeno zate, ne za celo skupino “sošolk”) spletnega spremstva, začneš z obravnavo, kjer si kompetentna sogovornica in odločevalka. Za zdaj in za vedno.

💦 Želiš spletni tečaj “Spoznaj svojo inkontinenco”, ki je moj avtorski koncept in projekt? Edinstven kot je FizioMama obravnava. Naslednja možnost za dostop je: NOVEMBER 2023. Vse podrobnosti prejmeš pravočasno. Izpolni prijavnico!

Tečaj ni skupinski in je popolnoma zaseben. Delaš v svojem ritmu in tempu. Za 14 dni, ker toliko traja osnovni dostop do tečaja, prejmeš celoten tečaj. Informirala te bom tudi o spremljajočih možnostih sodelovanja, ki so vezane na trananje tečaja. Tečaj je zate, če veš, da tvoje “občasno” uhajanje že počasi postaja tvoj problem in želiš narediti korak, da ga odpraviš.

Tečaj je tvoj prvi korak na poti obravnave uhajanja urina, če se želiš izogniti 3 najpogostejšim napakam na začetku. Je tvoja odskočna deska, tvoj trampolin, ne glede na to, kateri korak nato izbereš. Pomagal ti bo tudi v prihodnje, saj so dobri temelji najboljše naložba v trajen uspeh. Je tvoja bližnjica k cilju.

Koliko časa že traja tvoje “občasno”?

Osnovne informacije o spletnem tečaju “Spoznaj svojo inkontinenco”

Tečaj je smiselno opraviti kot tvoj zavestni prvi korak ko opažaš kakršnokoli uhajanju urina. Ne glede na to, ali je to 6 tednov ali 6 mesecev po porodu, 6 let po porodu ali 6 let po prehodu v meno. Še preden se odločaš o postopanju, iščeš izvajalce obravnave, primerjaš ponudbe in se odločaš o vajah, pripomočkih in terapijah.

Opažaš uhajanje urina in se vprašaš:
– Kaj pa zdaj s tem?
– Ali je to še vedno ok?
– Kaj če se še poslabša?
– Ali smem (vstavi tip telesne dejavnosti)?
– Bo to še slabše v naslednji nosečnosti?
– Je operacija moja edina opcija?

Morda že nekaj časa opažaš, kako se tvoje uhajanje urina slabša.
Morda, kljub napovedi, se tvoje uhajanje ni izboljšalo v prvem letu po porodu.
Morda je že bilo bolje, a je spet prišel prehlad in kašelj, ob njem pa več uhajanja.

Do vsebine tečaja boš lahko dostopala kjerkoli in takrat, ko si boš za to vzela čas, saj ti bo na voljo kot posnetek. V času, ko ti bo tečaj na voljo, ga lahko pogledaš večkrat. Prišepnem ti, da ti bo v tečaju predstavljena možnost, da čas dostopa do tečaja lahko brezplačno podaljšaš.

Ne bodo ti potrebne ure in ure, da prideš do svojih konkretnih ugotovitev in morda celo odločitev. Vsaka enota tečaja je dolga okoli 40-60 minut.

Dodatne dokumente, povezave in napotke, ki spremljajo tečaj, si lahko preneseš, da ti bodo v pomoč tudi kasneje. Tečaj te opremi z znanjem in akcijskimi koraki za vedno. Bonusi, ki spremljajo tečaj, ti še dodatno pomagajo na poti in pri prvih korakih za doseganje uspeha.

Koliko stane spletni tečaj “Spoznaj svojo inkontinenco”?
Redna cena tečaja je 120 €. Trenutno so odprte prijave za edicijo November 2023, ki bo potekala med 13. in 30. 11. 2023.
💦 Vse individualne ugodnosti, vezane na tečaj, prejmeš po elektronski pošti. Prej se prijaviš, prej prideš do njih. A tečaj ni ponudba v stilu: kupi, ker je ceneje. Tečaj je tvoja naložba vase. Izberi ga, ker želiš odpraviti inkontinenco in se izogniti 3 najpogostejšim napakam na začetku.
💦 Želiš, da tečaj poleg tebe spremlja še prijateljica? Ob prijavi navedi dve uporabnici, ki prejmeta polni dostop do tečaja v ceni 120 €. Zadnji dan za prijavo za koriščenje tej ugodnosti je petek, 27. 10. 2023. Velja za plačila, ki so vknjižena do vključno 30. 10. 2023 za osebi navedeni ob prijavi. Podatki druge osebe prosim navedi v sporočilu.
💦 Tečaj, poleg plačila, je tudi tvoja investicija časa in predanosti. Z nakupom tečaja se zavezuješ, da tečaj odpreš, predelaš in narediš Akcijske korake, ki so njegovi sestavni del. Dostop do tečaja ti nič ne koristi, če ga poslušaš ob obešanju perila ali vožnji s kolesom. Za Akcijske korake potrebuješ odločitev in dejansko delo. To sta tvoji čudežni palčki. In imaš ju v svojih rokah.

Kako bo potekal spletni tečaj “Spoznaj svojo inkontinenco”?
Tečaj je pripravljen vnaprej in razdeljen v tri enote. Vsaka od njih bo imela uvodni del, del, ki ti postavlja vprašanja in te vabi k aktivnosti in del, kjer zapisuješ odločitve. Dostop do celotnega tečaja boš dobila za obdobje 14 dni z možnostjo podaljšanja. Tečaj predelaš ga v svojem tempu, zaporedju in na izbrani lokaciji, saj ne bo v živo. 🙂

Ali bom imela neomejen dostop do tečaja?
Neomejen dostop do celotnega tečaja boš dobila za obdobje 14 dni z možnostjo podaljšanja. V tem času si tečaj lahko ogledaš večkrat. Dodatne dokumente, vire, povezave, napotke, ki spremljajo tečaj in so ti na voljo kot bonus datoteke, si lahko preneseš, da ti bodo v pomoč tudi kasneje. Po poteku časovnega okna, dostop do tečaja (tudi do bonus datotek, v kolikor jih ne preneseš na svoje naprave) ne bo več možen.

Imaš vprašanje? Piši mi: info@fiziomama.si