Želim posvet | Začni tukaj | Aktualno | Inkontinenca | Za nosečnice | Po porodu | Želim prejemati Novičke

Akcija – ponudba ZDAJ

V času, ko je veliko nepredvidljivega, želimo načrtovati in izbirati primeren čas za nas. Na FizioMama storitve se lahko naročiš vnaprej in s tem načrtuješ svojo predanost izbrani storitvi. Ko potrebuješ, so ti na voljo storitve spletnega svetovanja, prvega pregleda in poporodnega pregleda in se nanje lahko naročiš po potrebi. Spletni posvet (ne glede na tip obravnave ali težav) je vštet v ceno priprave na iztis, prvega ali poporodnega pregleda. Izpolni kontaktni obrazec

Včasih pa življenje ponudi enkratne priložnosti, ki so na voljo za krajši čas in v manjšem obsegu. Imenujejo se Akcija ali Akcijska ponudba.

Ugodnosti trenutno na voljo:
– paket štirih obravnav Telesni jaz* za ženske, ki niso noseče in ne opažajo izzivov kot so diastaza, inkontinenca ali prolaps, v ceni 600 €.
– paket štirih obravnav Telesni jaz* za ženske, ki so z mano že sodelovale in niso noseče, v ceni 550 €.
*Ugodnost vezana na paket Telesni jaz velja za obravnave na domu. Vsaka obravnava traja 90 minut. Ob naročilu paketa pripada še spletni posvet. Termini obravnav iz paketa Telesni jaz se izvedejo v zaporedju 2-3 tednov med obravnavami. Obravnave niso prenosljive na druge osebe.
– spletni posvet na temo Lubrikanti ali bolečine v spolnost (do vključno 30. 4. 2024) v ceni 40 € (namesto 55 €).
Ugodnost velja do zapolnitve razpoložljivih terminov.

Naročilo na akcijsko ponudbo je možno izključno telefonsko na 041515768.
Za obravnave na domu velja doplačilo potnih stroškov.

Storitve, ki so na voljo ciklično:

Tečaj Inkontinenca za vse, ki opažate uhajanje urina.
Tečaj lahko dopolni obravnavo ali je vaš zanesljiv začetek, da se izognete 3 najpogostejšim napakam.

Paket za nosečnico je sestavljen iz 3 obravnav. Vse, kar med nosečnostjo narediš za svoje telo, se ti bo obrestovalo takoj, med porodom in po njem.

Na voljo imaš lubrikante in posvet o njih. Če si začetnica, se lahko rešiš zadrege in pogostih mitov. Te zanima kaj “konkretnega”? Imam te!

Imaš izziv, ki ni opisan? Ne veš, ali sem FizioMama pravi naslov zate? Se morda sprašuješ, ali sploh obiskati fizioterapevtko medeničnega dna?