Želim posvet | Začni tukaj | Aktualno | Inkontinenca | Za nosečnice | Po porodu | Želim prejemati Novičke

Naj te uhajanje urina ne ustavi

Spletni program “Inkontinenca” je tvoja odskočna deska, tvoj trampolin, ki ti da zalet in pogum za prvi korak obravnave uhajanja urina.
In za vsak naslednji korak.

Najpogostejši razlog za to, da ne napreduješ v odpravi uhajanja urina, je ta, da svoje uhajanje opredeljuješ z besedo “občasno“.

Inkontinenca urina, uhajanje, sploh tisti tip, ki ga opredeliš kot “občasno”, je za fizioterapevtsko diagnostiko, ki je temelj FizioMama obravnave, enako kot če bi rekla zdravniku: občasno čutim bolečino. V tem primeru, ti bo postavil vsaj tri dodatna vprašanja, preden ti predlaga prvi korak. In natančno temu je namenjen spletni tečaj “Inkontinenca”.

🌼 Z izbiro jasnih korakov, ki jih določiš samostojno, s pomočjo priloženih bonus materialov, in preko individualiziranega osebnega ter individualnega (takega, ki je narejeno zate, ne za celo skupino “sošolk”) spletnega 1 : 1 spremstva, začneš z obravnavo, kjer si kompetentna sogovornica in odločevalka. Za zdaj in za vedno.

💦 Želiš spletni program “Inkontinenca”, ki je moj avtorski koncept in projekt? Edinstven kot je FizioMama obravnava. Naslednja možnost za dostop je: MAREC 2024. Vse podrobnosti prejmeš pravočasno. Izpolni prijavnico!

Program je zate, če veš, da tvoje “občasno” uhajanje že počasi postaja tvoj problem in želiš narediti korak, da ga odpraviš. Ter se zavedaš, da si ti ključna sestavina tvojega usprha.

Program je tvoj prvi korak na poti obravnave uhajanja urina, če se želiš izogniti 3 najpogostejšim napakam na začetku. Je tvoja odskočna deska, tvoj trampolin, ki ti omogoči pospešek. Pomagal ti bo tudi v prihodnje, saj so dobri temelji najboljše naložba v trajen uspeh. Je tvoja bližnjica k cilju.

Torej, povej, koliko časa že traja tvoje “občasno”?

Osnovne informacije o spletnem programu “Inkontinenca”

Program je smiselno izbrati kot tvoj zavestni prvi korak ko opažaš kakršnokoli uhajanju urina. Ne glede na to, ali je to 6 tednov ali 6 mesecev po porodu, 6 let po porodu ali 6 let po prehodu v meno. Še preden se odločaš o postopanju, iščeš izvajalce obravnave, primerjaš ponudbe in se odločaš o vajah, pripomočkih in terapijah ali o kirurški rešitvi.

Opažaš uhajanje urina in se vprašaš:
– Kaj pa zdaj s tem?
– Ali je to še vedno ok?
– Kaj če se še poslabša?
– Ali smem (vstavi tip telesne dejavnosti)?
– Bo to še slabše v naslednji nosečnosti?
– Je operacija moja edina opcija?

Že nekaj časa opažaš, kako se tvoje uhajanje urina slabša?
Se, kljub napovedi, tvoje uhajanje ni izboljšalo v prvem letu po porodu?
Je že bilo bolje, a je spet prišel prehlad in kašelj, ob njem pa več uhajanja?

Do vsebine programa boš lahko dostopala kjerkoli in takrat, ko si boš za to vzela čas, saj ti bo na voljo kot posnetek. Tedenski 1 : 1 spletni posveti ti bodo pomagali sproti odločati o slišanem, sprejemati odločitve in oblikovati načrt ter odgovoriti na vprašanja in dileme.

Ne bodo ti potrebne ure in ure, da prideš do svojih konkretnih ugotovitev in morda celo odločitev. Vsaka enota programa je dolga okoli 40-60 minut. Vsako enoto sproti rešiš in umestiš v svoj načrt, ker se tedensko vidiva 1 : 1. Takrat individualizirano odgovorim na vsa tvoja vprašanja in narediva vzdržen načrt, ki je primeren zate.

Dodatne dokumente, povezave in napotke, ki spremljajo program, si lahko preneseš, da ti bodo v pomoč tudi kasneje. Program te opremi z znanjem in akcijskimi koraki za vedno.

Koliko stane spletni program “Inkontinenca”, ki je tvoj zanesljiv začetek?
Cena programa je 260 €. Trenutno so odprte prijave za edicijo Maj 2024, ki bo potekala od 6. 5. 2024.
💦 Vse individualne ugodnosti, vezane na tečaj, in izbiro terminov za 1 : 1 posvete prejmeš po elektronski pošti. Prej se prijaviš, prej prideš do njih. A program ni ponudba v stilu: kupi, ker je ceneje. To je tvoja naložba vase. Izberi ga, ker želiš odpraviti inkontinenco in se izogniti 3 najpogostejšim napakam na začetku.
💦 Si tečaj inkontinenca opravila v kateri od izvedb brez 1 : 1 posvetov? Ob prijavi ti že plačano vsoto odštejemo od cene tečaja v nadgrajeni izvedbi.

Kako bo potekal spletni program “Inkontinenca”?
Program je pripravljen vnaprej in razdeljen v tri enote. Vsaka od njih bo imela uvodni del, del, ki ti postavlja vprašanja in te vabi k aktivnosti in del, kjer zapisuješ odločitve. Program se odvija tekom 30 dni, ki jih spremljajo 1 : 1 spletni posveti. Dostop do vsebin programa lahko podaljšaš. Program predelaš ga v svojem tempu, zaporedju in na izbrani lokaciji, saj ne bo v živo v tedenskih kosih.
Program vsebuje 4 (štiri) tedenske 1:1 posvete z mano, ki ti omogočajo znanje prenesti v prakso in odgovoriti na vprašanja, ki jih imaš.

Ali bom imela neomejen dostop do programa?
Neomejen dostop do vsebin programa v zaporedju, ki te pripravlja na tedenske 1 : 1 posvete, boš dobila za obdobje 30 dni z možnostjo podaljšanja. V tem času si vsebine lahko ogledaš večkrat. Dodatne dokumente, vire, povezave, napotke, ki spremljajo program in so ti na voljo kot bonus datoteke, si lahko preneseš, da ti bodo v pomoč tudi kasneje. Po poteku časovnega okna, dostop do posnetkov programa ne bo več možen, razen ob podaljšanju ali nadaljevanju sodelovanja z mano.

Imaš vprašanje? Piši mi: info@fiziomama.si