Želim posvet | Začni tukaj | Aktualno | Inkontinenca | Za nosečnice | Po porodu | Želim prejemati Novičke

Paket za nosečnice – dodatne informacije

FizioMama, Anna Bogacz-Udovč, sem diplomirana fizioterapevtka s specialnimi, tudi naprednimi, znanji obravnave medeničnega dna sem tvoja zaveznica, da se ti bo vse, kar narediš v nosečnosti, obrestovalo med porodom in po njem. Moje večletne izkušnje intenzivnega dela na ožjem strokovnem področju obravnave medeničnega dna mi omogočajo, da ti pri preprečevanju poškodb presredka ponudim svoje specialistično znanje za tvojo osebno situacijo.

Se vidi, da res s srcem dela, je kompetentna in ima ogromno znanja. Hkrati pa ni vsiljiva in vzvišena. Zelo priporočam obravnavo pri njej.” – Mihela

FizioMama paket za nosečnico ti omogoča, da se dobro pripraviš na iztis in svojemu telesu že v nosečnosti pomagaš, da bo porod korak v rehabilitaciji tvojega medeničnega dna.

FizioMama paket za nosečnico je za nosečnice, ki svojega medeničnega dna ne prepuščajo naključju in rešitve za svoja vprašanja iščejo tu, kjer so: v realnem življenju.

FizioMama paket za nosečnico je namenski paket FizioMama obravnave, ki v ospredje postavi tvoje telo in tvoje potrebe z namenom preprečevanja poškodb presredka in priprave na iztis. Pogledava tvoje noseče telo in mu pomagava, da je nosečnost vesela in polna pričakovanja. S pripravo na iztis zagotoviva, da se poroda veseliš, namesto da trepetaš in se sprašuješ, kako bo. Ali si skrivoma misliš: „Vsaj, da ne bo tako kot pri…“, katere zgodbo poznaš in ni najlepša.

FizioMama paket za nosečnico je paket, ki ga želim za svoje prijateljice in hčerki. Sta moje znanje in vizija združena v obravnavo, ki je na voljo tistim, ki želijo aktivno sodelovati v pripravi na porod in iztis.

FizioMama paket za nosečnico je nov paket, ki je nastal ob oceni dosedanjega dela. Prepričana sem, da z ti lahko njim kot fizioterapevtka medeničnega dna najbolje pomagam, v kolikor ne želiš ali ne potrebuješ mojega porodnega spremstva.

FizioMama paket za nosečnico je na voljo v ceni 600 € plus potni stroški.

FizioMama paket za nosečnico je paket, ki ga sestavljajo: 3 obravnave na domu (nosečniški prvi pregled, priprava na iztis in poporodni pregled) ter 3 spletni posveti. Obravnava v nosečnosti in poporodni pregled trajata po dve uri, priprava na iztis traja dve uri in pol. Vsak spletni posvet pred obravnavo traja 30 minut.

Zakaj izbrati FizioMama paket za nosečnico in kaj vsebuje