Želim posvet | Začni tukaj | Aktualno | Inkontinenca | Za nosečnice | Po porodu | Želim prejemati Novičke

Lubrikanti – webinar

Se ti je že kdaj zgodilo, da si zasledila zapis ali priporočilo v stilu:

Kot prvo začnimo s pogovorom o zdravju tkiv. Zaradi hormonskih sprememb se tkiva spolovila in nožnica lahko občutijo kot suha, napeta ali občutljiva. Tudi če se počutiš privlačno in vzburjeno, tvoja tkiva lahko ne proizvedejo enake količine nožnične sluzi kot prej… Zato uporabi zadostno količino lubrikanta!

v tvoji glavi pa se je pojavilo vprašaje: Kateri tip lubrikanta naj bi uporabljala?

Imam te! V svoji praksi, kjer so lubrikanti moj zvesti spreljevalec in pogosto slišim vprašanja, povezana z izboljšanjem občutkov v spolnosti, o lubrikantih govorim z vsemi in vsako.

Ker ti želim ponuditi vse osnove na enem mestu in ustreči tvojim potrebam, sem pripravila webinar z naslovom Lubrikanti.

Med sabo smo zelo različni. Iskanje zate optimalnega lubrikanta je pogosto videti kot pomerjanje čevljev. S to razliko, da vlogo preizkusnega zajčka opravlja tvoje spolovilo. AUČ.

Druga možnost, ki jo lahko slišiš, ko se o izbiri pogovarjaš preko socialnih omrežij s strokovnjaki, ki opravljamo zdravstveno dejavnost, je: Samo ti lahko odgovoriš na to vprašanje. Bivolova jajca! Tukaj najdeš nekaj informacij za v razmislek.

V webinarju pokrijemo sledeče sklope:
1/ Kaj so lubrikanti in kdaj jih uporabljamo
2/ Primeri lubrikantov in njihove posebnosti
3/ Pomen nanosa in koraka, katerega večina uporabnikov spregleda
4/ Kako izbrati varen lubrikant
5/ Kaj v primeru, ko imam težave s spolovilom:
(a) vnetje po SPO in (b) SPO po vnetju

Webinar Lubrikanti začetnikom omogoči izbrati varen lubrikant, aktivnim uporabnikom lubrikanta pa njegovo rabo prestaviti na višji nivo.

Webinar Lubrikanti je zate, če na svojem spolovilu raje preizkušaš dotike kot proizvode.

Webinar Lubrikanti te v manj kot eni uri pelje skozi osnove in ti da konkretne napotke, kako rabo lubrikantov izboljšati. Webinar lahko nadgradiš s spletnim 1 : 1 posvetom z mano, kjer se posvetiva tvojim vprašanjem na to temo in specifiki. Popolnoma diskretno in udobno.

Webinar Lubrikanti sem ustvarila, da ti podam natančne informacije in razbijem mite in stigme o tem, da so lubrikanti samo za določene spolne prakse in populacije. V praksi vidim, kako hvaležno sprejemate natančne podrobnosti in „majhne trike“, zato bodo začinili ta webinar. Potrebuješ profi obravnavo in konkretne nasvete zase? Webinar lahko dopolniš z 1 : 1 spletnim posvetom z mano in svojo rabo lubrikanta dvigneš na višji nivo. Tudi, če si že „stara mačka“ pri „tej” igri.

Webinar Lubrikanti je nov produkt, zato ti ne morem postreči s priporočili. A ker teh informacij nimaš kje dobiti, investiraj uro svojega časa v webinar in izvedi, kaj ponujam. Ni dovolj? Morda imaš specifična vprašanja? Imam te. Ob webinarju izberi dodatni 1 : 1 posvet in postani štručko lubrikantov tudi ti.

Webinar Lubrikanti ima premierno ceno 25 €. Dostop prejmeš za 14 dni z možnostjo podaljšanja. Kaj pa 1 : 1 posvet? Paket webinar Lubrikanti in takojšnja rezervacija spletnega 1 : 1 posveta z mano ima ceno 55 €.

Webinar Lubrikanti je enourni webinar, ki je razdeljen na sklope. Nakup velja za eno osebo za 14 dni. Spletni posveti, rezervirani ob nakupu webinarja se izvedejo med v času dostopa do webinarja. Ob nakupu webinarja izbereš termin posveta.

Veljajo splošni pogoji in pravila sodelovanja. Se vidiva!