Želim posvet / pregled

Nisi sama in pomoč obstaja.
Za lažjo komunikacijo in rezervacijo FizioMama obravnave (spletni posvet, namenski posvet, prvi pregled, poporodni pregled, priprava na iztis), prosim izpolnite spodnjo prijavnico:

Za vsa vprašanja sem z veseljem na voljo na elektronskem naslovu: info@fiziomama.si ali na telefonski številki: 041515768.

FizioMama obravnava odgovori na vprašanje: ali moje mišice medeničnega dna potrebujejo pomoč in ali povezane s težavo, ki jo opažam.

FizioMama obravnava je za ženske, ki svojega medeničnega dna ne prepuščajo naključju in želijo aktivno pristopiti k odgovorom na izzive svojega medeničnega dna.

FizioMama obravnava je tvoj prvi korak, ki lahko postane tvoja odskočna deska, tvoj trampolin, ki ti skrajša pot do tvojega cilja. Z dobro postavljenimi temelji boš vedno uspešnejša, kot če iščeš 3 čudežne vaje, ki niso izbrane za tvojo unikatno situacijo.

FizioMama obravnava je moja vizija fizioterapetske obravnave žensk in medeničnega dna. Je pristop, ki temelji na znanju, razmišljanju in iskanju vzdržne in varne rešitve, ki ti omogoči trajno izboljšanje stanja.

FizioMama obravnava je odziv na tvoje potrebe. Najprimernejšo prvo obravnavo: prvi pregled medeničnega dna, poporodni pregled, pripravo na iztis, izbereva po spletnem posvetu. Povezava k ceniku.

Kdaj prejmem termin obravnave?
Na vašo prijavo odgovorim najkasneje v dveh delovnih dneh. Ponudila vam bom najkrajši možen termin. V kolikor v sporočilu zapištete želene dneve in ure, se potrudim prilagoditi vaši želji.

Kako poteka FizioMama fizioterapevtska obravnava?
Prva FizioMama obravnava je sestavljena iz spletnega pogovora in osebnega fizioterapevtskega pregleda. V prvem delu obravnave vas vprašam o težavah in dejavnikih, ki k njim prispevajo, dogovoriva se o vsebini in ciljih fizioterapevtskega pregleda ter o tem, kako zgleda. Nato nadaljujeva s fizioterapevtskim pregledom in obravnavo na domu. Na podlagi osebnega pregleda in opravljenih testiranj pa dogovoriva postopanje naprej glede na stanje, želje in zmožnosti.

Je še kaj, na kar naj bom pozorna?
Ob potrditvi prijave prejmete povezavo do strani s Pravili poslovanja. Zelo pomembno je, da jo preberete. Dobro sodelovanje je ključ do uspeha. Ta se pa začne z medsebojnim zaupanjem.