Želim posvet | Začni tukaj | Aktualno | Inkontinenca | Za nosečnice | Po porodu | Želim prejemati Novičke

Želim posvet / pregled

Nisi sama in pomoč obstaja. Na tvoja vprašanja z veseljem odgovorim.
Za lažjo komunikacijo in rezervacijo FizioMama obravnave ali paketa prosim izpolnite spodnjo prijavnico:

Za vsa vprašanja sem z veseljem na voljo na elektronskem naslovu: info@fiziomama.si ali na telefonski številki: 041515768.

Počutila sem se, da se mi je FizioMama posvetila z vso strokovnostjo, posluhom in obzirnostjo, ki pritiče tovrstnemu pregledu, in mi zares pomagala pri mojem stanju.” – Petra

FizioMama obravnava odgovori na vprašanje: ali moje mišice medeničnega dna potrebujejo pomoč in ali povezane s težavo, ki jo opažam.

Po drugem porodu sem zopet potrebovala nekoga, da mi pomaga najti nazaj stik in povezavo z mojim telesom, predvsem z mišicami medeničnega dna.
Obrnila sem se na Anno, FizioMamo, ki se je lotila težave lepo od začetka, od zunaj navznoter. Čeprav sva že sodelovali, se je od zadnjega srečanja njena obravnava in način dela še poglobil in spremenil, prišla je opremljena z novim znanjem, zraven pa je prinesla še njeno pozitivno energijo in navdušenje. Sodelovanje z njo bi svetovala vsaki ženski, saj se zna prilagoditi vsaki posameznici in njenem telesu.
Všeč mi je, da ti poda tudi razlage in da si aktivno vključena v iskanje rešitve.
” – J.

FizioMama obravnava je za ženske, ki svojega medeničnega dna ne prepuščajo naključju in želijo aktivno pristopiti k odgovorom na izzive svojega medeničnega dna.

Čeprav sem zelo odprte narave, mi je dal pregled kar misliti, kako malo vemo ženske o svojem telesu. Takšni pregledi bi morali biti,tako kot pregled pri ginekologu, nekaj rednega, saj zdravje naše nožnice ni samo v uravnovešeni flori, ampak tudi v njeni moči. Zaradi prej napačno naučenih vaj, sem imela pred pregledom odpor do vaj za mišice medeničnega dna (aka keglove vaje), zato jih nisem marala izvajati. Tokrat pa sem dobila personalizirana navodila za vaje, ki vem da so primerne mojem (poporodnem x3) stanju. Pregled ni noben bav-bav ;), Anna je zelo profesionalna a hkrati tako prijazna, da ta zelo intimen in pomemben pregled opraviš lahkotno, kot eno kavico s kolegico. Priporočam! Sploh tistim, ki se pripravljate na nosečnost, ste noseče in tistim, ki ste že rodile.” – Martina

FizioMama obravnava je tvoj prvi korak, ki lahko postane tvoja odskočna deska, tvoj trampolin, ki ti skrajša pot do tvojega cilja. Z dobro postavljenimi temelji boš vedno uspešnejša, kot če iščeš 3 čudežne vaje, ki niso izbrane za tvojo unikatno situacijo.

Za pregled pri Anni sem se odločila 3 mesece po drugem porodu. Anna je zelo strokovna, prijazna in z veseljem odgovori na vsa vprašanja. Vedno poskrbi, da je vzdušje sproščeno in intimnost zagotovljena. Velika prednost njenih obravnavah je v tem, da preglede/terapije opravlja na domu. Tako imamo dojenčke vedno blizu in jih po potrebi lahko vmes tudi podojimo. Po vsakem pregledu sem dobila vaje, ki sem jih sama opravljala do naslednjega pregleda. Naslednjič sva preverili napredek. Za dodatna vprašanja je vedno na voljo tudi preko maila. Z obravnavo sem zelo zadovoljna in jo z veseljem pripročam vsem novopečenim mamicam.” – V. K.

FizioMama obravnava je moja vizija fizioterapetske obravnave žensk in medeničnega dna. Je pristop, ki temelji na znanju, razmišljanju in iskanju vzdržne in varne rešitve, ki ti omogoči trajno izboljšanje stanja.

Razlika med Anno in običajno fizioterapijo je jasna. Počutila sem se,da se mi je FizioMama posvetila z vso strokovnostjo, posluhom in obzirnostjo, ki pritiče tovrstnemu pregledu, in mi zares pomagala pri mojem stanju.” – P.P.
Sproščeno in prijetno vzdušje, v katerem ni prostora za zadrego,
prijazen in pomirjujoč ton glasu, strokovna podkovanost, vse to in še več je FizioMama. Po dolgem času se tekom obravnave nisem počutila kot številka.
FizioMama se je izkazala tam, kjer so spodleteli tudi specialisti.
Toplo priporočam!
” – Urška

FizioMama obravnava je odziv na tvoje potrebe. Najprimernejšo prvo obravnavo: prvi pregled medeničnega dna, poporodni pregled, pripravo na iztis, izbereva po spletnem posvetu. Povezava k ceniku.

Kdaj prejmem termin obravnave?
Na vašo prijavo odgovorim najkasneje v dveh delovnih dneh. Ponudila vam bom najkrajši možen termin. V kolikor v sporočilu zapištete želene dneve in ure, se potrudim prilagoditi vaši želji.

Kako poteka FizioMama fizioterapevtska obravnava?
Prva FizioMama obravnava je sestavljena iz spletnega pogovora in osebnega fizioterapevtskega pregleda. V prvem delu obravnave vas vprašam o težavah in dejavnikih, ki k njim prispevajo, dogovoriva se o vsebini in ciljih fizioterapevtskega pregleda ter o tem, kako zgleda. Nato nadaljujeva s fizioterapevtskim pregledom in obravnavo na domu. Na podlagi osebnega pregleda in opravljenih testiranj pa dogovoriva postopanje naprej glede na stanje, želje in zmožnosti.

Je še kaj, na kar naj bom pozorna?
Ob potrditvi prijave prejmete povezavo do strani s Pravili poslovanja. Zelo pomembno je, da jo preberete. Dobro sodelovanje je ključ do uspeha. Ta se pa začne z medsebojnim zaupanjem.