Želim posvet | Začni tukaj | Aktualno | Inkontinenca | Za nosečnice | Po porodu | Želim prejemati Novičke

Priprava na obravnavo

Naredili ste korak in se prijavili na FizioMama obravnavo na domu. Začniva s tem, da si vzamete trenutek in izpolnite priložen vprašalnik. Več kot sebe investirate v obravnavo, več kompetenc pomoči in razumevanja boste razvili. Začniva takoj.

Vprašanja so postavljena široko in nanje ni pravih ali napačnih odgovorov. Pomagale nama bodo ugotoviti, kje se nahajate na poti rehabilitacije in s kakšnimi pristopi vam najbolje pomagati. Telo je več kot skupek celic, zato je pomembno, da se začnemo učiti njegovega jezika.

Včasih smo tako usmerjeni v svoj izziv, da se nam pot iz njega zdi brezizhodna. Če ste na poti iskanja trajne in učinkovite rešitve že dalj časa, že imate dragocene izkušnje, na podlagi katerih lahko začneva skupno sodelovanje. Morda se včasih vrneva na katero od točk, ki ste jo že „obdelali“, a z novim pogledom, z drugačnim pristopom. Če zagotovo veste, česar ne želite, bova lažje izbirali to, kar lahko poizkusite. Vprašajte svoje telo, kaj vam želi povedati. Poslušajva ga. In nato najdiva pot, da mu pomagava.

Izpolnjen vprašalnik bo izhodišče za spletni posvet, ki ga opraviva pred obravnavo na domu. V kolikor vprašalnika ne izpolnite, to ni razlog za odpoved posveta ali obravnave. Se prilagodiva, najdeva pot. Tudi z drugačno obliko vprašalnika.

Proloženo datoteko lahko presenete na svojo napravo in jo natisnete. Lahko jo izpolnite tukaj in nato shranite v svoji napravi.

Niste sami in pomoč obstaja. Poiščiva pot. Najdiva rešitev.
Veselim se sodelovanja z vami,
Anna Bogacz-Udovč, mojafizioterapevtka FizioMama