Želim posvet | Začni tukaj | Aktualno | Inkontinenca | Za nosečnice | Po porodu | Želim prejemati Novičke

Poporodni paket – več informacij

FizioMama, kot fizioterapevtka s specialnimi, tudi naprednimi, znanji obravnave medeničnega dna sem tvoja zaveznica, da se ti bo vse, kar narediš za svoje telo obrestovalo. Moje večletne izkušnje intenzivnega dela na ožjem strokovnem področju obravnave medeničnega dna mi omogočajo, da ti pri poporodnem okrevanju in življenju v poporodnem telesu ponudim svoje specialistično znanje za tvojo osebno situacijo.

Ne čakaj, da telo spregovori v jeziku, ki ga zanesljivo dojameš – z bolečino. Prisluhni mu sedaj.

Opisana ponudba je osnova poporodne fizioterapevtske preventive. Pokaže morebitna odstopanja in potrebe po dodatnih obravnavah. V tem primeru ti svetujem, kako najbolj učinkovito vijugati skozi iskanje informacij in obravnave ter obravnavo „na napotnico“ po potrebi obogatiti z dodatnimi metodami ali tehnikami.

FizioMama poporodni paket ti omogoča spoznati in negovati svoje poporodno telo ter mu pomagati s sistematično izbranimi metodami doseči najučinkovitejšo rehabilitacijo.

FizioMama poporodni paket je za ženske, ki svojega poporodnega telesa ne prepuščajo naključju in rešitve za svoja vprašanja iščejo tu, kjer so: v realnem življenju.

FizioMama poporodni paket je namenski paket FizioMama obravnave, ki v ospredje postavi tvoje telo in tvoje potrebe z namenom kar se da optimalne podpore pri okrevanju po porodu. Pogledava tvoje poporodno telo in mu pomagava, da je rehabilitacija vesela in polna hvaležnosti. Ker pokrijeva vso telo, si lahko prepričana, da prejmeš primerne napotke zase. In za svojo telesno zgodbo.

FizioMama poporodni paket je paket, ki ga želim za svoje prijateljice in hčerki. Sta moje znanje in vizija združena v obravnavo, ki je na voljo tistim, ki želijo aktivno sodelovati v poporodni rehabilitaciji svojega telesa.

FizioMama poporodni paket je paket, ki je nastal ob oceni dosedanjega dela in potreb žensk po porodu. Prepričana sem, da z ti lahko njim kot fizioterapevtka medeničnega dna najbolje pomagam, v kolikor želiš si odgovoriti na vprašanja, kaj se dogaja v tvojem poporodnem telesu in kako se s tem soočati.

FizioMama poporodni paket ima ceno 700 € plus potni stroški.

FizioMama poporodni paket sestavljajo: 4 obravnave na domu (obravnava drže in gibanja, obravnava trebuha, obravnava medeničnega dna in tretma Povej mi svojo zgodbo) ter 1 spletni posvet pred prvo obravnavo iz paketa. Vsaka obravnava na domu traja 2 uri (120 minut). Spletni posvet pred pričetkom traja 60 minut.

Ugodnost za vse, ki ste v letu 2023 opravile FizioMama poporodni pregled: FizioMama poporodni paket v ceni 600 € plus potni stroški. V sporočilo na prijavnici zapiši pregled 2023.

Drage bodoče mamice in tiste, ki ste že rodile, če vas karkoli skrbi in ste negotove glede stanja vašega medeničnega dna, vam toplo priporočam posvet z fizioterapevtko medeničnega dna. Meni je obisk Anne FizioMame po porodu, pregled in ocena stanja zelo pomagala. Anna je tudi zelo strokovna, topla in prijetna oseba. Imejte se rade in poskrbite zase.” – Nataša

Po drugem porodu sem zopet potrebovala nekoga, da mi pomaga najti nazaj stik in povezavo z mojim telesom, predvsem z mišicami medeničnega dna. Obrnila sem se na Anno, FizioMamo, ki se je lotila težave lepo od začetka, od zunaj navznoter. Čeprav sva že sodelovali, se je od zadnjega srečanja njena obravnava in način dela še poglobil in spremenil, prišla je opremljena z novim znanjem, zraven pa je prinesla še njeno pozitivno energijo in navdušenje. Sodelovanje z njo bi svetovala vsaki ženski, saj se zna prilagoditi vsaki posameznici in njenem telesu. Všeč mi je, da ti poda tudi razlage in da si aktivno vključena v iskanje rešitve.” – J.